Välkommen hit och dela mitt stickande liv! Hoppas att du hittar något som du tycker är spännande. Här ska jag försöka visa vad jag gör med mitt garn och mina händer.

16 juni 2010

Mina projekt (just nu)
Jag är inte en sådan som är trogen ett och samma projekt, men jag påbörjar gärna många! Ibland blir de färdiga, ibland får de ligga till sig i ett hörn för att bli färdiga senare, ibland repar jag upp och börjar på något nytt. Har alldeles för mycket påbörjat och köper alldeles för mycket garn... Just nu är det tre projekt som jag växlar mellan.


Den översta bilden är ett par vantar. Det är Tiffany från Knitty. Vantarna är till min svägerska och dessa samt ett par till (som finns i mitt huvud och försöker få mig att påbörja dom också) kommer att bytas mot en utomhusbur för kaniner. Därför stickas de mitt i sommaren och jag stickar dom i olika rester av Drops Karisma på stickor nummer 2.


Projekt nummer två är en underbar jacka som jag tittat länge på och bestämde mig för att köpa när vi var i Göteborg på Strikk. En av mina favoritaffärer. Där finns så mycket! Den stickas i ett tjockt ullgarn som heter Naturuld på stickor 8 och jag hoppas verkligen att den blir lika bra som den jag provade på affären.

Mitt tredje projekt är också lila. Något som är helt nytt för mig, brukar annars vara ganska tråkig i mina färgval. Det här projektet är en sommartröja, en Ink flare (Ravelrylänk) som jag stickar i bomullsgarn och stickor nummer 51/2. Garnet heter Linnea och kommer från Svarta fåret. Det är bra att sticka med, påminner lite om Drops Paris, men är lättare att hantera. Egentligen köpte jag det för att sticka en tunika, men det projektet var ett sådant projekt som repades upp. Tror att min kropp kommer att trivas mycket bättre i denna tröja.


Vi får se vilket som kommer att bli färdigt först...

Inga kommentarer: