Välkommen hit och dela mitt stickande liv! Hoppas att du hittar något som du tycker är spännande. Här ska jag försöka visa vad jag gör med mitt garn och mina händer.

13 mars 2011

Årets reaböcker

En urusel bild på årets reaböcker. Ny kamera eller inskaffa egen fotograf är som synes fortfarande aktuellt!

Broderi-intresset håller fortfarande i sig, även om det oftast inte blir så mycket gjort. Men jag älskar att titta i böcker och på bloggar vad andra gör och har gjort. Sömmar & stygn av Anita Gunnars med många bra bilder på olika stygn. Broderi; lust & välbehag av Bates och Blixt som är en mer "titta och sukta" bok. Båda var värda sitt reapris.

Nina Sagulins Sticka accessoarer fick naturligtvis också följa med hem och Vantar, mössor, sockor & sjalar, även denna av Anita Gunnars. Båda böckerna har jag lånat på biblioteket tidigare och kommer säkert till användning hemma hos mig och värda sitt pris.

Veckorna springer iväg och våren kämpar tappert för att ta död på all snö! Den här veckan har det försvunnit mycket och jag hoppas att det fortsätter på samma sätt nästa vecka. Lite simpelt att bekymra sig för hur fort snön ska försvinna, när man ser hur förskräckligt det är i Japan. Läkare utan gränser, som har min stora beundran, är redan på plats.

Ha´ det gott!

2 kommentarer:

Tina sa...

Det är härligt med inspirationsböcker!

mary-ann sa...

bläddra,hämta inspiration och njut :)