Välkommen hit och dela mitt stickande liv! Hoppas att du hittar något som du tycker är spännande. Här ska jag försöka visa vad jag gör med mitt garn och mina händer.

20 mars 2011

Det går trögt

Nu går det trögt! Har så många olika projekt på gång... Det spelar ingen roll vilken stickning jag stickar, det känns som att jag inte kommer någon vart med något. Det blir bara lite på varje. Sitter och tittar på alla fina bloggar och får inspiration, vilket kan leda till att jag kanske påbörjar ännu ett projekt!

Nej, här krävs lite ordning och reda samt mycket karaktär!

Ha´ det gott!

6 kommentarer:

aliel sa...

Känner igen det där...man fullständigt trasslar in sig i det ena tristare än det andra och vill liksom bara lägga allt åt sidan i en påse och börja med nåt "friskt"...
Det brukar duskelov gå över rätt snabbt :-)

Tina sa...

Så blir det ibland när alla projekten hopar sig. Lägg undan några eller rent av repa upp något, så kanske inspirationen sätter fart igen. :)

Anonym sa...

Jag håller fullständigt med dig. Bloggandet i sig tar en avsevärd tid, men visst blir man inspirerad, men inte av det som ligger i alla de påsar man har utan av att påbörja nya alster hela tiden. Jag blir tokig snart. Jag har en gång för alla bestämt mig att sticka av lust, min mamma predikade alltid att man skulle jobba ordentligt med en sak i taget och att man skulle arbeta fort och noggrant. Jag har lyckats släppa det, men nu verkar det som om pendeln slagit över......

Emmas dagar sa...

Tack det ska jag :-)
Fina reaböcker du hittade. Jag köpte också Nina Sagulins bok.

mary-ann sa...

säg till när du hittar den där karaktären...för jag har letat ett tag efter min utan att hitta den...

Maria sa...

Vilka superfina vantar du gjort. Du fick min röst. Det var ett enkelt val även om de andra vantarna också var fina. Lycka till med tävlingen!