Välkommen hit och dela mitt stickande liv! Hoppas att du hittar något som du tycker är spännande. Här ska jag försöka visa vad jag gör med mitt garn och mina händer.

15 april 2011

Länge sedan sist

Här har det varit totaldött ett tag, men riktigt så illa är det inte! Jag har drabbats av ett extra ilsket virus på balansnerven, vilket gjort att stickning inte varit att tänka på. Nu börjar det bli bättre, med myrsteg. Men nu när mina vantar är nominerade i Stickameras mönstertävling gjorde att det känns ännu lite bättre!

Mycket stickat har det alltså inte alls blivit här. Men innan jag blev sjuk så fick jag färdigt en slipover till en liten Omar som fyllde ett år. Den var beställd av hans mormor, som är en av mina kollegor. Jag hade glömt bort att jag inte ska ta på mig beställningar, det är något som händer då, lusten försvinner, maskorna stickas i slowmotion och det är lätt att stickningen blir liggande, helst gömd under en massa andra...

Mönster:
Keene toddler vest
Stickad till: Lille Omars 1-årsdag
Garn: 3 nystan Marks & Kattens Viva i färg 1321 samt 1 nystan i färg 1315
Stickor: 3 och 3.5

Nu har jag påbörjat ett nytt beställningsprojekt - att man aldrig lär sig! Jag ska sticka en sjal, en svart Annis, till en annan kollega som går i pension i slutet av maj. Får se hur det går...

Jag har tagit vara på rådet som många av er gav efter förra inlägget. Jag har lagt undan flera tråkiga stickningar, kanske kan de bli roliga igen en annan dag. Sticklusten finns i alla fall lite mer nu när jag inte kunnat sticka på några veckor. Hoppas att helgen blir solig och att man kan sitta ute en stund och sticka.

Ha´ det gott!

Inga kommentarer: