Välkommen hit och dela mitt stickande liv! Hoppas att du hittar något som du tycker är spännande. Här ska jag försöka visa vad jag gör med mitt garn och mina händer.

5 maj 2013

Förvaring och stickpoddar

Det har varit ett underbart väder i helgen. Påtat lite i trädgården och gjort i ordning uteplatsen. Nu är det bara den riktigt härliga värmen som saknas.

Vi håller också på att sortera, rensa och flytta om inomhus. Helt plötsligt finns det ingen plats för mina garner!?! Dom är sorterade och rensade för länge sedan, där är det ordning och reda. Just nu finns kartongerna placerade i mannens och mitt sovrum...


Igår kväll när jag gick och la mig kom jag och tänka på en vän som har hästar. Hennes högsta önskan är att flytta ut på landet, att kunna öppna köksfönstret och kunna prata med och klappa sina hästarna. Det är lite så jag har det nu! Jag kan ligga i sängen och titta på mina garner och jag kan, om jag vill, ställa en kartong vid sängen och klappa på garnerna... :-)

Jag har varit lite sen i starten, men nu har jag lyssnat igenom alla avsnitt av de två svenska stickpoddarna och är i fas. Jag har en klar favorit, men kommer att fortsätta lyssna på bägge. Mysigt och spännande!

Ha´ det gott!

1 kommentar:

Hedvig sa...

Åh, jag förstår inte det där med pod... Hur funkar det, hur hittar jag det?