Välkommen hit och dela mitt stickande liv! Hoppas att du hittar något som du tycker är spännande. Här ska jag försöka visa vad jag gör med mitt garn och mina händer.

4 augusti 2011

Rött!

När vi var i Helsingborg i somras beställde jag, förutom det turkosa garnet jag köpte till sjalen till lilla dottern, en härva rött Silk blend som jag fick hemskickat på posten. Jättehärligt garn, men lite mörkare rött än på bilden. Skulden lägger jag på min kamera, vilket jag också gjort många gånger tidigare, behöver ju en ny!

Sjalen är en Saroyan och mönstret hittade jag på Ravelry. Följde mönstret utan någon ändring och det var ett bra mönster, kul att sticka och gick fort. Kommer säkert att sticka flera någon gång.

Mönster: Saroyan (Ravelrylänk)
Stickad till: Mig
Garn: 1 härva Manos del Uruguay Silk blend i färg 2106 Atlantis
Stickor: 5.0

Annars försöker jag få färdigt gamla, påbörjade projekt. Bilden ovan är 18 stycken rutor till en väst från Drops. Den kallas för bolero, men jag tycker nog att det mera är en väst. Ikväll har jag kommit så långt att jag håller på att virka kanterna. Ska försöka ta hand om så många som möjligt av mina halvfärdiga projekt, innan jag börjar på något nytt. Antingen göra färdigt eller repa upp... Får se hur det går.

Ha´ det gott!

3 kommentarer:

mary-ann sa...

snygg sjal i ett underbart garn :)

Maritas Maskor sa...

Jättesnygg sjal! Jag har också den på min "väntlista" :)

maLinka sa...

Saroyan-sjalen är jättefin. Den kommer bli en färgglad detalj när hösten sänker sin tjocka, mörka filt över landet och allt blir grått.

Ser fram emot att se din väst :-)