Välkommen hit och dela mitt stickande liv! Hoppas att du hittar något som du tycker är spännande. Här ska jag försöka visa vad jag gör med mitt garn och mina händer.

26 juni 2012

Regn, regn, regn...

Nu har man släppt alla underbara löv till auktion på Tradera! Passa på att gå in och bjud. Pengarna man får in går till trädplantering och fattigdomsbekämpning i östra Afrika. Jag har många favoriter. Bland alla löven, kanske lite beroende på vad man tittar efter, så har jag hittat några teman. Växter och djur, speciellt spindlar (?). Kanske har många fått inspiration till det för att det är ett löv, eller kanske ser jag dom för att jag inte gillar spindlar...? Det finns också en del med bebisar/foster, många av dom är jättefina. Nej, inga fler bebisar, men på jobbet har vi fått tre bebisar sista månaden. En del löv är härligt kluriga och en del mycket tänkvärda.


I förra inlägget skrev jag att jag virkat lite. Det är sådana här som jag har gjort. De är inte så stora, man kan ha dom som börs, för hårsnoddar och spännen, för smink eller i handväskan för småplock. Det är jättekul att virka dom, man blir bara sugen på att virka flera och i olika kombinationer. Men vad jag måste försöka få till, är att få dit dragkedjan snyggt. Det är därför bara två har fått en dragkedja fastsydd... Först sydde jag för hand, men det blev inte bra. Sedan tog jag till symaskinen, det blev bättre, men inte helt okej. Får försöka flura lite till...

Ha´ det gott!1 kommentar:

Cecilia sa...

Söta börsar!
Jag har en krokad liten väska liggande som väntar på dragkedja men det är som sagt svårt... du berättar väl om du kommer på något bra knep? :-)