Välkommen hit och dela mitt stickande liv! Hoppas att du hittar något som du tycker är spännande. Här ska jag försöka visa vad jag gör med mitt garn och mina händer.

19 juni 2012

Tiden går...

Nu har veckorna runnit iväg igen! När man inte hinner följa stickbloggar och inte ens Ravelry, då är det inte kul! Men nu känns det som att det börjar bli lite bättre - tror jag?

I helgen var vi i Stockholm på 50-års partaj och passade då på att gå på Liljevahls och titta på Hemslöjden 100 år. Det var underbart att se alla löv (för egentligen är det väl löven som är den stora grejen med utställningen?) och jag hittade många fina som jag visste vem som hade tillverkat, vilket var spännande!


När man bestämt sig för att inte köpa så mycket garn, så får man ju lägga pengarna på annat! Jag har i alla fall haft tid att klicka hem lite mer böcker.


Här är det vantar som gäller samt en bok om Wingåkerssöm, något jag aldrig tidigare hört talas om. Jag tycker att det påminner lite om svartstick. Det finns massor av mönster i den lilla boken.Jag har virkat lite under sista tiden och den här boken innehåller 500 (!) olika mönster. Mycket att sätta tänderna i och jättehärlig!

Ha´ det gott!

1 kommentar:

Hedvig sa...

Håller med. Sjukt frustrerande när tiden inte räcker till...

Men visst är löven fina?! :)