Välkommen hit och dela mitt stickande liv! Hoppas att du hittar något som du tycker är spännande. Här ska jag försöka visa vad jag gör med mitt garn och mina händer.

29 maj 2012

Länge sedan sist...

Jo, jag lever. Och kör på för fullt. Lusten att blogga har lyst med sin frånvaro ett tag, det har varit för mycket annat. Stickat har jag ändå gjort, även om det inte blivit lika mycket som det brukar. Som tidigare håller jag på med många olika projekt, så det har egentligen inte funnits så mycket färdigt att visa upp här.

Men min Wilma-väst är färdig! Den blev jag riktigt nöjd med. Garnet är ju ett älsklingsgarn och kommer från en annan upprepad väst. Den här modellen blev mycket bättre. Jättebra mönster och kul att sticka. Rekommenderas! Men nu har det ju blivit lite för varmt för att använda ylleväst, så den får väl vänta till hösten innan den blir använd. Inte riktigt i fas...


Mönster: Wilma från "Mere feminin strik".
Stickad till: Mig
Garn: 3 nystan Debbie Bliss Donegal Luxury Tweed Aran
Stickor: 4.0 och 4.5

Tyvärr kunde inte heller jag låta bli att köpa mer garn när Drops sålde ut nu under maj... Rosa Alpaca och röd Karisma damp ned i brevlådan! Bara så där...!? :-) Har så mycket planer på vad jag skulle vilja sticka. Nu! Har stort behov av mycket ledig tid, men ännu är det sju veckor kvar till semestern.

Ha´ det gott!

2 kommentarer:

Cecilia sa...

Fin väst, har funderat på att sticka något sådant...och nu är det varmt men det vet vi ju hur det är med det, det går över! :-)

Hedvig sa...

Fin väst! :)