Välkommen hit och dela mitt stickande liv! Hoppas att du hittar något som du tycker är spännande. Här ska jag försöka visa vad jag gör med mitt garn och mina händer.

1 juli 2012

Flera saker på gång.

Nu har en vecka gått igen. Två veckor kvar till semestern och lite omväxlande väder... Just nu håller jag på att sticka två olika koftor. Varför bara hålla på med en sak, när man kan ha flera på gång?


Den första är en "cirkacardigan" av Liselotte Weller (slagtenhelligko), en av de första stickbloggarna som jag började följa. Jag stickar den i Drops Loves You, garnet som släpptes någon gång i våras för en billig penning. Garnet är inte kul att sticka med, det delar sig och man kommer inte att få gå nära och titta på koftan, bara titta på håll, när den blir klar! Tanken var att det skulle bli ännu en Tea Leaves cardigan, men den repades upp efter att oket var klart.Kofta nummer två är en Dahlia från Interweave knits, hösten 2011. Den stickar jag i Drops Alpaca. Jag har sett bilder på koftan som andra gjort i det garnet och jag hoppas att den kommer att bli bra. Jag har kommit lite längre än på bilden, så just nu är det bara tråkstickning/slätstickning.

Det är mycket Drops garn nu, till råga på allt har de släppt sommargarner med 30% rabatt igen! Kan de inte tänka på en stackars stickerska som försöker att låta bli att köpa mer garn. :-) Jag kan inte lova mig själv att jag inte kommer att köpa mer...

Jag är också sugen på att fortsätta virka mina börsar (måste ju bara komma på hur jag ska få dit blixtlåsen snyggt). På Ravelry har jag också hittat en kvinna som gör alldeles underbara muddar, kallar sig fanalaine och inspirerar verkligen med det hon gör!

Ha´ det gott!

1 kommentar:

Cecilia sa...

The more the merrier! Jag har försökt vara präktig och bara ha något eller kanske tre igång samtidigt men det gör mig stressad och resultatinriktad! :-D