Välkommen hit och dela mitt stickande liv! Hoppas att du hittar något som du tycker är spännande. Här ska jag försöka visa vad jag gör med mitt garn och mina händer.

29 juli 2012

Semester!

Nu har halva semestern redan gått och det är två veckor kvar. Så mycket handarbetat har det inte blivit, bara lite, lite stickat då och då. Vi har varit bortresta drygt en vecka och naturligtvis så förbereder man sig innan man åker, så man har koll på om det finns några garnaffärer på vägen. :-)


Jag gillar garnaffärer med "gubbsoffa" utanför! Om man tittar på mannens hållning, så ser man att han suttit där ett tag... Den här affären hittade vi i Stralsund. Det är inga problem med språket när man hamnar med trevliga damer i en garnaffär, skoltyskan tas fram utan problem och Visakortet gick att använda...

Köpte lite fint Lana Grossa garn. Det cerisa köpte jag till en kofta jag sett redan innan, samt det naturfärgade bara för att det var så fint. Kan bli en liten sjal eller scarf någon gång.


På hemvägen tog vi en sväng förbi Klippans fabriksbutik. Som vanligt, tvåtrådigt ullgarn, 100 gram/300 meter, för 25 kronor nystanet! Det finns planer, men ännu så länge får garnet hjälpa till att isolera garderoben...


Ha´ det gott!

1 kommentar:

Veronica sa...

Åh vilket fint garn det rosa =) Jag måste åka till Klippan, det är ju bara så... ;)