Välkommen hit och dela mitt stickande liv! Hoppas att du hittar något som du tycker är spännande. Här ska jag försöka visa vad jag gör med mitt garn och mina händer.

13 augusti 2012

Toasty

Så har man jobbat första dagen efter semestern. Inga större förändringar under de här fyra veckorna jag har varit borta, vilket väl är som det ska vara. Jättekul att träffa arbetskamraterna igen, men jag kan inte säga att det varit direkt tråkigt att vara hemma... :-) Nu är depåerna påfyllda och det är bara att köra på!

Jag fortsätter sticka på min rabarber-Margot och håller fortfarande på med den första ärmen. Tog en paus och stickade ett par muddar/fingerlösa vantar/handledsvärmare i helgen. Det började med att jag städade/rensade bland tilltänkta projekt och garner. Det är så mysigt att klämma på garnerna, fantisera om färdigstickade projekt och alltid är det någon liten påse som man glömt bort att man lagt just där. I lördags klättrade några ensamma nystan av Rowans Felted tweed i olika färger, upp ur en påse. Har inhandlats vid lite olika utförsäljningar och ett nystan fick bli ett par Toasty. Ett underbart garn att sticka med!Ökade maskantalet med två maskor både på själva vanten och på tummen. Satte av fem istället för fyra maskor för tummen. Följde annars längdmåtten i mönstret. Men nästa par jag stickar ska bli längre, nu när jag vet att garnet kommer att räcka.

Ha´ det gott!

1 kommentar:

Cecilia sa...

Det är ett härligt garn och finns i fina färger! Gott med muddar, det känns ju inte just idag men vi vet ju att kylan kommer...