Välkommen hit och dela mitt stickande liv! Hoppas att du hittar något som du tycker är spännande. Här ska jag försöka visa vad jag gör med mitt garn och mina händer.

6 oktober 2012

Fått - köpt - gjort

Härom dagen fick jag en härlig present. Helt utan anledning. Av en underbar och givmild kvinna som är min före detta svägerskas mamma. Jag blev så glad, hon sa att det stod Annika på den... Visst är den fin?


Under veckan damp det ned en bok i postlådan. Vilken bok! Helt otroligt att man kan konstruera 7668 olika stjärnor av samma stomme och alla är olika... Man kan sitta och titta i den hur länge som helst och hittar nya stjärnor hela tiden. Det finns flera böcker i samma serie, funderar på att köpa några till.


Till slut något som jag gjort. Min kollega fyllde 60 år. Vi har snart jobbat ihop i 30 år och hon är rätt frusen. Vi brukar "tävla" om vem som kan hålla sig längst innan vi tar på strumporna till hösten. Jag brukar vinna... Nu blev det inte några sockor till henne, utan ett par vantar.


Mönster: Puzzle stripe mittens
Stickade till: Lilian
Garn: 1 nystan Svarta fåret Ulrika i mörkgrå, färg nr 09 och 1 nystan Svarta fåret Ulrika i cerise, färg nr 44
Stickor: 4.0

Mönstret är gratis och passade garnet perfekt. Säger det en gång till, jag är så himla glad över mina vantblockare! Vet inte hur jag klarade mig innan... :-)

Ha´ det gott!

2 kommentarer:

Otaliga projekt sa...

Vilka fina vantar. Vilken tur din kollega har som får jobba med dig. Muggen blev jag allt liite avis på.
Vad har du vantblockare? Undra om jag inte MÅSTE ha sådana också....?

Linda sa...

Tack för kommentaren om mina Lingon-halvvantar!
Så fina vantar till din kollega!!! Vilken present!