Välkommen hit och dela mitt stickande liv! Hoppas att du hittar något som du tycker är spännande. Här ska jag försöka visa vad jag gör med mitt garn och mina händer.

21 oktober 2012

Syfestivalen

Igår gjorde vi en spontanresa till Syfestivalen och Stockholm lilla dottern och jag. Jag hade inte tänkt att åka i år, har de sista gångerna inte tyckt att de var så mycket att ha... Men mannen skulle ändå åka till storstan, så vi följde med.

Den här gången blev jag positivt överraskad! Vi gick där i många fler timmar än vi brukar, även om inte inköpen blev så stora. Någonstans har jag lärt mig att hålla igen? Men ibland springer man ju på något som man bara måste köpa.


En poncho med en bård av rosor gick inte bara att gå förbi. Lettlopi är ett garn som jag gillar sedan tidigare och Islandsgarn är mycket trevliga att handla av. Nu får vi se hur många dagar det går innan jag lägger upp. Visst är det svårt att låta bli?

Annars blev det inget mer garn inköpt. Däremot hittade dottern och jag till Kakfateriet. Två byggsatser inköptes. Dottern köpte en i silver med ett hjärta upptill som hon ska använda till sina nagellack och nageltillbehör. Jag köpte ett i rött som jag ska bygga till jul och ha julgodis i. En helt underbar idé och så mysigt! Nu ska vi ge oss ut på loppis för att hitta lämpliga tallrikar.Avslutar med ett projekt som blivit färdigt. En liten virkad börs till. Jag vet inte vilket garn den är virkad i, något bomullsgarn som jag hade i mina gömmor. Som prydnad blev det en liten spets med stenar på.


Ha´ det gott!

2 kommentarer:

Linda sa...

Hönsen tackar för komplimangen! :)
Vilken söt börs! Den har klar retrokänsla, jag tycker att den ser lite 1920-tal ut.

Hedvig sa...

Jag håller med dig. Jag skippade att gå i år eftersom jag tyckt det varit halvdassigt de senaste åren...