Välkommen hit och dela mitt stickande liv! Hoppas att du hittar något som du tycker är spännande. Här ska jag försöka visa vad jag gör med mitt garn och mina händer.

20 september 2013

Länge sedan sist...

...och jag har inte stickat en endaste maska på en hel vecka! Helt otroligt, tror aldrig att det har hänt förut. Har varit i Paris och firat jämn födelsedag. Somnade som en stock så snart vi kom innanför hotellrummet, det fanns inte en chans att ta fram stickningen som naturligtvis fanns med i väskan.

Helgen innan vi åkte var jag här och då stickades det mycket, mycket mer! :-) Så underbart kul och nästa helg är det dags igen. Jag har börjat grundkursen i stickning och har sju helger att se fram emot till nästa sommar. När jag kom hem hade jag träningsvärk i vänstra handens fingrar samt ont i höger tummes fingertopp. Härligt!

 
Passade naturligtvis på att träffa stora dottern och hade med mig ett par halvvantar som jag stickat till henne, nu när det börjar bli kallt. Om det är någon som har koll på Doctor Who, en TV-serie, så känner ni igen dom? Dottern är nörd...
 
 
Stickad till: Stora dottern
Garn: 1 nystan Svarta fårets Ulrika i grått, färg nr 03 och en rest av Gjestal Superwash Sport i svart, färg nr 201
Stickor: 3.5
 
Ha´ det gott!


1 kommentar:

Sanna T Sköld sa...

Det är toppen att du går på HV du tillför mycket till gruppen. Hoppas att du har fått den utmaning du önskar annars får du berätta så ordnar vi det.