Välkommen hit och dela mitt stickande liv! Hoppas att du hittar något som du tycker är spännande. Här ska jag försöka visa vad jag gör med mitt garn och mina händer.

30 september 2010

En sjal är färdig
En sjal från stick-kaoset är färdig, men konstigt nog så har jag även hunnit påbörja ett par vantar till min svågers 50-års dag och en gammal hederlig Flower basket sjal de här sista dagarna! Ett steg framåt och två bak...

Flower basket sjalen var det allra första jag stickade efter ett engelskt mönster och jag var oerhört stolt när den var färdig. Ett av mina favoritmönster när det gäller sjalar, liksom Swallowtailen. Båda sjalarna av Evelyn A Clark, en fantastisk kvinna att designa sjalar!

Men den jag har stickat färdig nu är designad av en finsk tjej som heter Ziina. Meningen var att jag skulle ge bort den, men så kommer det inte att bli. Jag behåller den själv! :-)

Mönster: Metsakukkia, jag började sjalen med 124 maskor.
Stickad till: Mig
Garn: 4 nystan Svarta fåret Raggsocksgarn, färg 02
Stickor: 7

Tyvärr blev det rätt många Ravelrylänkar idag, jag brukar försöka undvika det, men idag lyckades det inte så bra.

Ha´ det gott!


3 kommentarer:

Cecilia sa...

Vacker sjal!
Jag håller också på och försöker sticka undan gamla grejor men då kommer dottern hela tiden på trevliga saker hon vill ha och så blev det alldeles nödvändigt för mig att starta en liten mysteriestickning... :-)

Annika sa...

Tack för kommentaren!
Visst är det svårt att hålla emot! Och en mysteriestickning kan väl aldrig vara helt fel... ;-)

Iwona sa...

Den är så fin så visst skall du behålla de själv! ;)