Välkommen hit och dela mitt stickande liv! Hoppas att du hittar något som du tycker är spännande. Här ska jag försöka visa vad jag gör med mitt garn och mina händer.

4 oktober 2010

I min brevlåda


Titta vad som låg i min brevlåda när jag kom hem idag!

Jag har fått en ATC av den snälla Pernilla på Stickalite. Ett ljuvligt kort med ett hjärta på. Jag hade turen att lyckas lägga en kommentar på hennes blogg och nu kom det fina kortet på posten. Det är spännande med ATC, jag länkar till samma ställe som Pernilla gjorde. det finns mycket klara och tydliga regler om vad som gäller och när det sedan blir så fint som det jag fick, då är det toppen! Väntar på inspirationen och sedan ska jag också försöka.

Pernilla tyckte att kortet gav lite julkänsla och kanske det, i så fall är det ju perfekt idag när det också kom hem lite saker från bluebox.se i brevlådan som ska bli julklappar. Själv fick jag den lilla lila grisen som är ett måttband som har både centimeter och inch. En perfekt tidig julklapp till mig själv. De andra klapparna tänker jag inte skriva om, för vem vet vem som hittar hit?

Ha´ en skön fortsatt vecka! Själv funderar jag på att använda en del av kvällen till att "klicka hem" lite fler julklappar...


1 kommentar:

fembarns- mamman sa...

Tack:-)
Är överlycklig över min vinst, en superfin brödkorg!

Kram Emma