Välkommen hit och dela mitt stickande liv! Hoppas att du hittar något som du tycker är spännande. Här ska jag försöka visa vad jag gör med mitt garn och mina händer.

28 oktober 2010

Två nya böcker


Nu har äntligen de två böckerna jag beställde härom veckan kommit!

Stickat i ekologiskt ull, vilken bok! Det var länge sedan jag blev så glad över en stickbok, oftast brukar det vara något eller några mönster som man tycker om. Men här vill jag sticka nästan allt!!! Vackra bilder och härliga tröjor, sockor, koftor, sjalar, pulsvärmare... Många måsten för vintern. Den kan jag verkligen rekommendera! Själv föll jag pladask för ett par knästrumpor som jag ska leta garn till på Syfestivalen. Egentligen är de stickade i M&K Eco babyull, men jag vill nog ha ett lite mer strumpgarn. Misstänker att den rena, lite löst spunna ullen kommer att nötas sönder ganska snabbt...?

Nästa bok är Brave new knits. Blev nästan lika glad över den. Den presenterar 26 olika kända stickbloggare och ett nytt mönster av varje. Många fina saker i den också, men det här är en bok som också går att läsa. Boken är spännande!

Ha´ det gott och har man lite slantar över så är de här två böckerna väl värda sitt pris.

2 kommentarer:

Pernilla sa...

Brave new knits står på min önskelista hos Adlibris. Ska bara tipsa maken.

Annika sa...

Den är verkligen bra, läser den i sängen innan jag ska sova... :-)
Ha´ det gott!