Välkommen hit och dela mitt stickande liv! Hoppas att du hittar något som du tycker är spännande. Här ska jag försöka visa vad jag gör med mitt garn och mina händer.

17 februari 2013

Tankar söndag kväll

Att sticka till någon annan på beställning, finns det något mer oinspirerande? Jo, jag stickar på benvärmarna och de blir nog riktigt bra. Till slut. Men istället för att sticka så tvättar och städar jag hellre, det måste ju säga lite om hur det är... ;-) Det finns så mycket annat jag vill sticka (och gör också under tiden), har massor av planer i huvudet. Men nu måste jag ta tag i benvärmarna och tanken är att de i alla fall ska vara klara innan februari är slut...? Och jag har lärt mig, i veckan sa jag nej till en önskan från en arbetskamrat.

Här är resutatet av för mycket stickande och för långa naglar.


Fotot är dåligt men den lilla röda halvmånen mitt i handen är långfingrets nagel och den stor röda pricken är lillfingret. Det här är mitt säkra tecken på att naglarna behöver klippas och nu är det gjort!

Igår var jag på Syfestivalen. Det var mycket trevligt, även om inköpen inte blev så stora. Köpte lite garn av Islandsgarn. Ett rött och två svarta Einband till en tänkt sjal samt ett nystan till av svart Lettlopi till den upprepade ponchon, som så småningom ska bli en ny. Jag gillar Islandsgarnet och hon som säljer det är mycket trevlig. De nya dropskatalogerna fick också följa med samt några andra tidningar med symönster i. Det var länge sedan jag köpte något av Ullcentrum, så ett hekto av ett rosa/grått/vitt slank också med hem. Vi var där hela lördagen, ju fler personer man är, ju längre tid tar det och nu var vi tre generationer med lite olika intresseområden. Ingen tid blev över till att hinna gå en sväng på stan.

Ha´ det gott!

1 kommentar:

Cecilia sa...

Nä, det är svårt att få upp lusten när man stickar på beställning! Det ser ont ut i handen, bra att låta det där läka ut ordentligt!