Välkommen hit och dela mitt stickande liv! Hoppas att du hittar något som du tycker är spännande. Här ska jag försöka visa vad jag gör med mitt garn och mina händer.

26 februari 2013

Äntligen!

Äntligen är benvärmarna klara och ligger utsträckta för lite blockning! Äntligen! :-) Det känns som att jag stickat på dem under en lång, lång tid, men när jag hittade garnkvittot i påsen så var det faktiskt inte ens en månad sedan jag köpte garnet. Detta är det tredje projektet under kort tid jag stickat på beställning och nu är det no-no en lång tid framöver!


Under benvärmartiden har jag varit tvungen att ha något att byta av med. Det blev en Cabernet infinity scarf till mig själv. Jag stickade en tidigare i december som jag gav bort i julklapp och bestämde mig för att jag själv ville ha en också. Den är jätteskön att ha om halsen, stickad precis efter mönstret, i mjuk och skön Ulrika.


Mönster: Cabernet infinity scarf - aran, storlek L, av Monika Sirna
Stickad till: Mig
Garn: 4 nystan Svarta Fårets Ulrika i benvitt, färg nr 05
Stickor: 4.5

Och nu fick jag helt plötsligt "tillåtelse" att starta en ny stickning!! Oj, vad svårt det blev. Har ju haft hur många projekt om helst i huvudet den sista tiden. Men har börjat på en kofta från Yllotyll, en Joruns kofta och ännu så länge så känns det mycket bra. Visst är det väl så att en bra känsla bruka betyda att det kommer att bli ett bra resultat, medan en dålig känsla brukar betyda att det egentligen inte är någon idé att fortsätta sticka...?

Ha´ det gott!

1 kommentar:

Cecilia sa...

Skönt att de är klara! Och förhoppningsvis finns där någon som blir glad!
Och så har du fått en ny, vacker sjal. Här är det kallt ännu och man behöver all värmande ull man kan komma åt!