Välkommen hit och dela mitt stickande liv! Hoppas att du hittar något som du tycker är spännande. Här ska jag försöka visa vad jag gör med mitt garn och mina händer.

23 juni 2013

Midsommarhelg

Hoppas att ni alla har haft en skön midsommar! Här hemma har vi firat midsommar i soffan framför TV:n, med dotter som haft närmare 40 graders feber. Idag är första dagen på länge som hon "bara" har drygt 38 grader, så det verkar vara på väg åt rätt håll.

I början på veckan tog jag tåget till huvudstaden och det blev lite stickat på min Hitch, min sommarstickning, under vägen. Igår stickade jag också en bit på den och har nu kommit så långt att jag börjat öka för ärmarna. Den stickas nedifrån och upp och ärmarna ökas ut direkt på kroppen, så nu blir lååånga varv. När jag var i Stockholm så sprang jag på en klänning som jag bara var tvungen att köpa och kom då på att jag har svart bomullsgarn liggandes till en kortärmad kofta från Drops, som skulle passa perfekt till klänningen. Så då var jag ju tvungen att börja med den också...

Så här såg planeringen ut för min midsommardag, igår alltså:

 
Två stickningar och två podcasts om stickning! Nu blev ju inte dagen riktigt så som jag hade tänkt mig, tiden går ju åt till lite annat också. Men planeringen var god! :-)
 
Ha´ det gott!

1 kommentar:

Cecilia sa...

Jag tror att det är tur att man är tvungen att göra annat också, det som är trist är när det bara blir enstaka varv på stickningen och väldigt mycket annat!
Skönt att det har vänt med sjuklingen, hög feber är jobbigt...