Välkommen hit och dela mitt stickande liv! Hoppas att du hittar något som du tycker är spännande. Här ska jag försöka visa vad jag gör med mitt garn och mina händer.

30 januari 2011

Börjat om


Jag har repat upp den lila koftan som var med i ett av mina allra första inlägg här på bloggen. Jag blev inte nöjd med kanten nedtill och när jag kom på det så blev den liggande. Och där har den blivit liggandes medan jag har funderat på vad det skulle bli av garnet. Egenligen så var jag ju sugen på den ursprungliga jackan. Garnet är tjockt och en vanlig kofta skulle jag nog inte använda så mycket. Nog för att det är kallt på jobbet, men det var ju en höst- och vårjacka som jag hade tänkt mig. Maskantalet stämde inte heller, det var en maska mer på den ena axeln...

Stickningen har legat i sin påse ända till att jag kom på att jag kunde ju sticka en annan kant! Uups, vilken idé! Tänk att det ska ta över ett halvår innan man kommer på en så enkel lösning, det måste ha låst sig totalt. :-)

Så nu har jag börjat om och det känns så mycket bättre. Maskantalet är också justerat, har till och med börjat sticka en annan storlek.

Ha´ det gott!

4 kommentarer:

Anna sa...

hi hi visst tar hjärnkontoret lite tid på sig ibland. Hoppas koftan blir bra!

LenaL sa...

Lycka till, den blir säkert kanonbra!

Ha det så jättegott!

Loppans pyssel sa...

Ibland behöver idéer få mogna långsamt! ;) Underbar färg på garnet! Hoppas det blir som du tänkt dig denna gång. =)

Annika sa...

Tack för era snälla kommentarer! Får se hur det blir, som det verkar nu kommer det bli mycket garn över...