Välkommen hit och dela mitt stickande liv! Hoppas att du hittar något som du tycker är spännande. Här ska jag försöka visa vad jag gör med mitt garn och mina händer.

10 januari 2011

Vantar

Nu är vi redan inne på den tionde dagen detta år! Tiden går alldeles för fort. Jag har inte gett något nyårslöfte, annat än att jag kanske, men bara kanske, ska försöka sticka färdigt lite mer saker i år... Frågan är om det kommer att bli så? Ska försöka att inte påbörja så mycket också... Har tittat lite i mina korgar och kartonger och det finns alldeles för mycket påbörjat och sådant som ligger för att påbörjas, med garn och mönster i påsar. Men vilket ska man börja med!?!De här vantarna är stickade till en av barnens kusin och ska vara vantarna från filmen "Twilight". Hon fick samma vantar förra julen och ville till och med ha samma färg det här året. Om jag har frågat vad som hände med de gamla? Nej, det har jag inte gjort. Kanske blev de utnötta eller också har hon kanske lagt bort dom någonstans. Det är inte viktigt.

Mönster: Bella´s mittens
Stickade till: Barnens kusin Johanna
Garn: 2 nystan Svarta fårets raggsocksgarn, färg 08
Stickor: Nr 5.0Nästa par vantar är stickade till den andra av barnens kusiner. Vanliga hederliga Lovikkavantar!

Mönster: Eget
Stickade till: Elin
Garn: 2 härvor Svarta fårets Lovikkagarn, färg 04
Stickor: Nr 5.0


Tredje paret vantar är till den tredje av barnens kusiner. Ett önskemål om julklapp som kom bara någon vecka innan jul, så de fick levereras efter nyår. Jag vet inte riktigt vad "EPIC" betyder, bara att det finns med i något dataspel.

Mönster: Eget
Stickade till: Jesper
Garn: 3 härvor Svarta fårets Lovikkagarn, färg 08
Stickor: Nr 5.0


Barnen har en fjärde kusin också, men han har inte önskat sig några vantar ännu... Det är i alla fall jättekul att de vill ha något som jag stickat och framför allt, att de använder det de får!

Ha´ det gott!

4 kommentarer:

Cecilia sa...

Så roligt att sticka när man vet att mottagaren blir glad! Jättefina, personliga vantar!

Tina sa...

Bella's Mittens är så fina... har varit sugen på att sticka dom ett tag.

Annika sa...

Hej Cecilia!
Ja, det är jättekul att ungdomarna verkligen använder det jag stickar. En av kusinerna har börjat sticka lite själv också. Annars har man väl "tvingat ut" lite stickade presenter under åren... :-)

Annika sa...

Hej Tina!
Sticka dom! :-)
Vantarna är jätteroliga att sticka och går fort när man väl kommer in i mönstret.