Välkommen hit och dela mitt stickande liv! Hoppas att du hittar något som du tycker är spännande. Här ska jag försöka visa vad jag gör med mitt garn och mina händer.

3 februari 2011


Nej, jag vet att jag inte skulle och jag vet att jag inte borde... Men jag kunde ju inte låta bli! Det är så trevligt att skicka efter från YlloTyll, man får ett personligt brev medskickat i paketet och det är till och med små hjärtan ritade på försändelsen. Om jag är lättflirtad? Absolut, inga problem att få mig att vilja handla här inte! :-) Jag önskar att jag någon gång kommer till Uppsala och kan gå in och handla i verkliga livet. Den här gången skyller jag på Rowan magasinet, det var egentligen bara den jag skulle ha.

Vad det ska bli av garnet? Det grå garnet är till ännu en mössa som jag ska försöka få passa till mitt huvud. Mina tidigare försök har ju inte direkt lyckats. Tanken är att den ska passa till min gråa Flower basket sjal som snart är färdig. Debbie Bliss garnet ska bli en assymetrisk väst. Jag var lite osäker på färgvalet där, men jag tror att det kommer att bli jättebra. Bilden gör inte färgen rättvisa, det är mörkt rosa egentligen.

Och nu gäller det bara att hålla i sig och inte börja innan en del andra stickningar är i hamn. Någon som tror att det kommer att lyckas? Jag är tveksam...

Ha´ det gott!

1 kommentar:

Tina sa...

Hur svårt är det inte att stå emot vackra garner?
Stickningar är till för att startas, sen om dom kommer i hamn är en annan fråga. Eller som Robert Broberg säger - målet är ingenting, vägen är allt. ;))
Det låter väldigt spännande med en assymetrisk väst.