Välkommen hit och dela mitt stickande liv! Hoppas att du hittar något som du tycker är spännande. Här ska jag försöka visa vad jag gör med mitt garn och mina händer.

1 juli 2010

Post!

(Bilden är lånad från press-stop)

Som jag berättat tidigare har jag nästan slutat köpa sticktidningar nu för tiden, förutom två stycken och en av dessa låg i min brevlåda när jag kom hem från jobbet idag. Jag har inte hunnit titta i den än, men säkert finns det något jag vill sticka även i det här numret!

6 kommentarer:

Lillemor i Hummelsta sa...

Aaah,den grå i mitten vill jag sticka!
Fast jag skulle säkert se ut som en övergödd gädda i den, men ändå...

Annika sa...

Hej Lillemor!
Jag håller med dig, den ser jättehärlig ut till vintern! Och det fanns mer...
Ha´ en skön sommar!

MADE BY K sa...

Hej! Gillar din blogg...och ditt tidningsval. Själv köper jag DesignerKnitting plus The Knitter..tycker dom är oslagbara.

Lycka till med fortsättning på bloggen!
/Annica

Annika sa...

Hejsan! här hittade ja en namne.... ska bli spännande att följa dina stickbravader.... gillade också tröjan i mitten... blir till att spana efetr den tidningen då.... eller finns den bara att skicka efter???.... ha en go fortsatt sönda... Kram Annika

Annika sa...

Hej Annica!
Tack för de positiva orden, det känns bra för en nybörjare! Förutom Designerknitting så köper jag också Interweave knits, mest av gammal vana, när jag tänker efter. Men det här är favoriten!
Ha´ en skön sommar!
//Annika

Annika sa...

Hej Annika!
Så härligt, vi är tre med samma namn i den här kommentaren. Jättekul att du också hittade hit!
Tidningen finns att köpa i vissa pressbyråer, men inte om man som jag bor på landsbygden och jag förstår att du också gör det. Då är det tur att det finns att skicka efter...
Ha´ en skön sommar!
//Annika