Välkommen hit och dela mitt stickande liv! Hoppas att du hittar något som du tycker är spännande. Här ska jag försöka visa vad jag gör med mitt garn och mina händer.

4 maj 2011

Det kostar att besöka andras bloggar...

Det är så härligt att titta runt på andras bloggar och ibland går det mycket tid till det. Det finns så många fina projekt som inspirerar och gör en glad! Men ibland går det åt lite pengar... Jag menar när det finns länkar till saker som bara "måste" inköpas! Den här boken damp ned i brevlådan härom dagen. En härlig bok som både jag och yngsta dottern blev väldigt förtjusta i. Dottern fastnade mest för den härliga duschmössan och jag för alla fina tips och alla läckra tyger.

Jag har tidigare sytt massor, men inte nu längre. Kanske kan vi börja sy tillsammans, dottern och jag, med hjälp av den här boken? Med boken kommer också allt material till väskan på framsidan, jättekul och ovanligt!


Läste hos Pyssel och Knåp att hon planerar en blogg eller en Ravelrygrupp för dom som har köpstopp när det gäller garner och böcker. Det kanske vore något för mig också? Men som det är nu är mer saker på väg och kommer snart i brevlådan!

Ha´ det gott!

2 kommentarer:

Tina sa...

Jag tyckte det var ett bra initiativ av Pyssel & Knåp, men jag tror inte att jag kommer att greja det. Då får jag nog sluta läsa bloggar helt, för som du säger dyker det upp saker man bara 'måste' ha. Saker som gör en glad och inspirerar.

Humlan sa...

Jag tillbringar också mycket tid till att läsa bloggar och så hittar jag så mycket jag vill virka eller någon bok som jag bara måste ha. Då måste jag ju köpa nytt garn som passar till just det projektet. Pust.....