Välkommen hit och dela mitt stickande liv! Hoppas att du hittar något som du tycker är spännande. Här ska jag försöka visa vad jag gör med mitt garn och mina händer.

29 november 2011

Hur gick det förr...

...med julklappsinköp utan både internet och paypal?

För en vecka sedan beställde jag ett paket genom klick, klick, klick och idag låg paketet i brevlådan. En vecka tog det för ett paket från Korea att komma hem till mig, betalt och klart. Visst är det fantastiskt! Tyvärr kan jag inte berätta vad som ligger i, det är en julklapp till en som kanske läser det här och man kan ju inte avslöja vad tomten kommer med. Personen i fråga fyller också år några veckor efter jul, så det kan också bli en födelsedagspresent, har jag inte bestämt vilken slags present det ska bli.


Nästa bild är också en julklapp, men som jag tror är riskfritt att visa. Jag älskar mönstret till de här vantarna, som jag följde exakt. Underbart!


Mönster: Sundagsvotter av Strikkepanja
Stickade till: Min vän Lisa
Garn: Nästan precis 1 nystan Filcolana Arwetta lila, färg 153
Stickor: 2.5

Det är svårt att få rätt färg på bilden, jämnfört med hur den ser ut i verkligheten, den är lite mörkare lila. Personen som ska få dem har nästan allt bara svart, ska nu försöka få henne att använda en annan färg också...

Ha´ det gott!

2 kommentarer:

aliel sa...

Jag blir nyfiken på vad man beställer ända från Korea. Kanske berättar du efter jul? :-)

Otaliga projekt sa...

Vilka finfina vantar.