Välkommen hit och dela mitt stickande liv! Hoppas att du hittar något som du tycker är spännande. Här ska jag försöka visa vad jag gör med mitt garn och mina händer.

1 augusti 2010

Kaninvantar nummer två - klara!


"Kaninvantar" nummer två är nu klara. Alldeles lagom till att kaninen ska åka till den nya vantägaren på semester. Jag tror inte att han skulle uppskatta att följa med oss andra, han får säkert en jättebra vecka där.

Som jag skrivit tidigare har jag stulit/lånat mönstret till muddarna från boken "Virka muddar" av Maria Gullberg. Själva vanten har jag stickat på känn och jag tyckte nog att vanten blev lite "naken", därav en virkad rundel och lite broderat.

Mönster: Eget påhitt
Stickad till: Min svägerska Lotta
Garn: Drops Karisma superwash, oklart hur mycket det har gått åt, men färgerna är nummer 13 och 52.
Stickor: 3,5

Förmodligen kommer det att bli lite tyst här under den närmaste veckan, men jag återkommer. Jag har bestämt mig för att jag ska försöka att inte köpa för mycket garn i Danmark, ska det köpas något så ska det vara något alldeles speciellt. Jag lyckades få iväg en beställning till Maria på Garnkorgen i fredags och pengarna ska kanske gå till mer än bara garn. Men det var ju rea...

4 kommentarer:

MADE BY K sa...

Vantarna blev supernice :))
Blir väldans avis på din Danmarksresa!!
/Annica

Annika sa...

Hej Annica!
Tack för dina fina ord om vantarna!

Danmark var underbart som vanligt. Inte bara regn, utan några härliga sommardagar också.

Ha´ det gott!

//Annika

Veronica sa...

Men så fina, jättehäftiga muddar. Hur får man till sånna? =)

Annika sa...

Hej Veronica!
Jag hittade dem i boken Virka muddar av Maria Gullberg. Jag är ingen virkare direkt, så det var lite upprepningar innan jag förstod hur jag skulle göra... Sedan plockade jag bara upp maskor med stickorna runt mudden.
Ha´ det gott!
//Annika